e Twinning

11-12-2023

EĞLENCELİ SAYILAR/

FUNNY NUMBERS

Okulumuz öğretmenlerinden 5 yaş A şubesi öğretmeni Ayşenur KASAP 'EĞLENCELİ SAYILAR' adlı E-Twinning projesini öğrencileri ile birlikte yürütmektedir.

Okul öncesi dönemdeki çocukların sayıları tanıma ve nesneleri kullanarak eksiltme arttırma yapma gibi becerileri kazanmada hareketli oyunları ve masa oyunlarını kullanarak çocukların bu konuda daha aktif hale getirerek daha kalıcı bir öğrenme sağlayarak eğlenerek öğrenmelerini hedefliyoruz. Ayrıca içinde bulunduğumuz Covid19 salgınında çocuklar ekran başında gerek ders süresince gerek oyun amaçlı uzun zaman geçirmekte bu da onların ekran bağımlılığına yaşamasına sebep olmakta bu projedeki hareketli oyunlar ve masa oyunlarıyla ekrandan uzaklaştırmayı ve aileleriyle daha verimli vakit geçirmelerini amaçlıyoruz.